Toernooien

Budo Ryu Events heeft zich bewezen in het organiseren van sporttoernooien van uitzonderlijke klasse.

Niet alleen organiseerde Budo Ryu Events het Europees Kampioenschap Nunchaku in 2011, ook neemt Budo Ryu Events de organisatie van diverse toernooien en wedstrijden in de sporten Judo, Taekwondo en Nunchaku geheel of gedeeltelijk voor haar rekening.

Zo organiseert Budo Ryu Events jaarlijks in samenwerking met Taekyon Stein het Taekwondo stijltoernooi en vinden er diverse toernooien plaats voor zowel de beginnende sporter als de wedstrijdsporter op het hoogste niveau.

Naast de toernooien die Budo Ryu Events voor eigen sporters en sporters binnen de regionale en nationale grenzen organiseert is Budo Ryu Events actief in heel Europa. Budo Ryu Events heeft meegewerkt aan de succesvolle organisatie van toernooien en wedstrijden in Belgie, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Denemarken.

Heeft u of uw organisatie de ambitie een sporttoernooi te organiseren, dan kan Budo Ryu Events zorg dragen of meedenken in de gehele organisatie. Van het bestellen van de medailles tot het organiseren van een locatie en de aankleding hiervan, alles komt uitgebreid aan bod.

Indien u interesse heeft kunt u vrijblijvend met ons in contact treden en heeft u wellicht spoedig uw eigen succesvolle sporttoernooi.

Budo Ryu Events organiseerde in navolging van de succesvolle eerste editie van de Open Challenge Cup Nunchaku in 2010, in 2011 de Europese Kampioenschappen Nunchaku in de stadssporthal te Sittard.