Sportondersteuning

Naast het door Budo Ryu Sports op succesvolle wijze aangeboden programma van sporten, organiseert Budo Ryu Events met grote regelmaat diverse sportactiviteiten.

Deze activiteiten hoeven geen raakvlak te hebben met vechtsport, maar hebben als doel om op een voor de deelnemer aantrekkelijke wijze de tijd door te brengen en plezier te hebben in hetgeen er aangeboden wordt. Jaarlijks wordt er door Budo Ryu Events de minimars gelopen. Deze tien kilometer lange wandeling voert door vestigingsstad Sittard en omstreken en zorgt ieder jaar weer voor een gezellige middag bij de sporters, maar ook familie en vrienden.

Ook wordt er ieder jaar door Budo Ryu Events een bowlingavond georganiseerd waar kinderen van alle leeftijden van harte welkom zijn.

Tevens biedt Budo Ryu Events kinderen en volwassenen de kans om vrijblijvend op een laagdrempelige manier kennis te maken met vechtsport.

Heeft u interesse in het organiseren van een dergelijke activiteit voor uw organisatie of familie, neem dan vrijblijvend contact op en wellicht kan Budo Ryu Events meewerken aan het succes van dit evenement.