Budo Ryu Events gebruikt de jarenlange ervaring op het gebied van sport en ontwikkeling van de verschillende lesgevers om middels een duidelijke doelstelling u en uw personeel te laten ervaren welke mogelijkheden u allemaal tot uw beschikking heeft. Tijdens een spetterende, interactieve training kunt u zelf ervaren wat u en uw mensen allemaal in hun mars hebben. Aan de hand van een vooraf doorgesproken planning wordt er op basis van ervaringsleren geput uit de mogelijkheden die reeds in de mensen zelf besloten liggen.

Door middel van diverse werkvormen komen de deelnemers erachter dat ze tot meer in staat zijn dan vooraf gedacht werd. Vaak draait het erom op het juiste spoor terecht te komen en een nieuw inzicht te verwerven. Budo Ryu Events hoopt middels onze personeelstrainingen een bijdrage te leveren aan het vinden van het juiste spoor, door met elkaar aan de slag te gaan op een wijze die afwijkt van de gebruikelijk, vaak zakelijke samenwerking.

De inhoud, duur en doelstelling van de personeelstraining wordt vooraf met u doorgesproken en afgestemd op uw verwachtingen. Het is mogelijk de personeelstraining te laten plaatsvinden in een van de vier dojo’s van Budo Ryu, maar ook op uw locatie.

Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.