Worden u en uw medewerkers geconfronteerd met dreigende situaties waarbij preventief handelen van belang kan zijn en het wenselijk is om tools tot uw beschikking te hebben om deze dreiging om te buigen? Wilt u een bijdrage leveren aan het veiligheidsgevoel van uw medewerkers? Heeft u wel eens gesprekken met uw medewerkers over conflictsituaties met externen? Wilt u uw medewerkers iets meegeven, ook al hoopt u dat het niet nodig is?

Op alle bovenstaande vraagstukken heeft Budo Ryu Events een passende oplossing middels een incidentele of structurele workshop geweldsbeheersing. Tijdens deze workshop(s) leert u de diverse stadia van agressie kennen en leert u uw gedrag en handelen hierop aanpassen. U leert hoe u houding, expressie, stemgebruik en handelen kunt inzetten om een situatie in uw voordeel om te buigen. Tevens krijgt u zicht en ervaring met enkele fysieke techieken om een eventuele aanval af te slaan en adequaat te reageren. Afhankelijk van de aard van uw organisatie en het niveau waarop u uw medewerkers wilt brengen, kunnen wij u een passend voorstel doen.

Ook is het mogelijk voor particulieren om gestructureerd te werken aan uw niveau van geweldsbeheersing en zelfverdediging.

Wenst u meer informatie of heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact op met Budo Ryu Events en ongetwijfeld kunnen wij aan uw verzoek tegenmoet komen.